Breakdance

Dans je botten kapot!


Een dans vol passie.

Breakdance is een dans waar je veel voor moet doen voordat je eindelijk een hoog niveau bereikt, doordat veel mensen dit niveau niet kunnen bereiken, vinden ze het niet leuk. De mensen die het wel halen om op het ritme van de muziek de meest gekste moves te gooien, vinden het ook zeker te weten leuk om te trainen en te doen. De verder je komt, de meer moves je leert, uit eindelijk leer je zelfs je zelf variaties van moves en maak je er zelf iets zo cools van, dat mensen dit leuk vinden naar te kijken. Zo kun je van een hobby, een passie maken.
breakdance

Pas op voor je lichaam!

De sport breakdance is erg gevaarlijk voor je lichaam, als je iets verkeerd doet, kan dit catastrofaal aflopen. Zo kun je al je pols verdraaien als je een te snelle beweging maakt en kun je zelfs je nek breken terwijl je op je hoofd zit te draaien. Omdat dit zo gevaarlijk is, vinden veel mensen het eng om de gevaarlijke moves van breakdance te beoefenen. Door breakdance hebben veel mensen dus ook veel blessures, daarom is het dus niet goed om ongecontroleerd een move te doen en moet dit dus met extreem beleid. Breakdance is gevaarlijk, dus maak het veilig. Breakdance wikipedia.
Airflare

Battle's en rivalisme.

In breakdance heb je veel wedstrijden over de hele wereld, en zelfs het wereldskampioensschap die de beste breakdancers van de wereld tegenover elkaar zet om tegen elkaar te strijden om het kampioenschap. Buiten het wereldskampioensschap heb je ook veel kleinere rondes van wedstrijden die vriendschappelijk zijn, deze wedstrijden heten battles en je strijdt 1v1 tegen elkaar. One breaker, one move, dit is een uitspraak die vaak wordt gedaan onder de breakdancers, dit betekend dat je in een battle maar één keer jezelf mag laten zien en je moves en setjes, waarin je meest coolste moves en dansjes kan laten zien en iedereen versteld laten worden.
Breakdance Battle

Titelpagina
Pagina twee